Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Τα Αντι-Υπερτασικά φάρμακα "αποκλειστές των υποδοχέων της Αγγειοτενσίνης-ΙΙ", στην πρόληψη και θεραπεία του Κορονοιού

O Kορονοιός δρά δια της ενώσεώς του με τους "υποδοχείς της Αγγειοτενσίνης-ΙΙ" στα κύτταρα του ανθρώπου προκαλώντας τα θανατηφόρα αποτελέσματά του, όπως όλοι οι εενυητές έχουν αποφανθεί με πλήθος μελετών από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που έχουν ήδη δημοσιευτεί στα εγκυρότερα επιστημονικά περιοδικά.
(βλ.https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=NatureNews_&utm_content=organic&sf231597135=1&fbclid=IwAR12UVm54BjnluAqd3ajuzt-zZvElp7SVYJH_7j6HwsPtgHUCYfFN2_DK6w Συνεπώς, μια λογική σκέψη είναι - και μου προξενεί εντύπωση γιατί δεν έχει προβληθεί- είναι να χορηγηθεί ως φάρμακο πρόληψης και θεραπείας η μεγάλη ομάδα των "Αποκλειστών των υποδοχέων της ΑγγγειοτΕνσίνης-ΙΙ φαρμάκων" (Angiotensin II receptor blockers (ARBs) τα οποία δίνονται εδώ και πολλά χρόνια για την θεραπεία της υπέρτασης ! Με προσεκτική δόση του φαρμάκου μπορεί να καταπολεμήσει τον κορονοιό και ταυτόχρονα να μην μειώσει την πίεση σε όσους δεν έχουν πρόβλημα πίεσης, ενώ σε σύντομο διάστημα μπορεί να τροποποιηθεί χημικά η ομάδα αυτή των φαρμάκων, ώστε και τους υποδοχείς να μπλοκάρουν και να μην ρίχνουν την πίεση. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γιατί δεν το λένε στον κόσμο, αλλά προτείνουν άλλες κωμικές λύσεις (χλωροκίνη κλπ), ενώ καλλιεργούν και ψεύτικες ελπίδες για δήθεν παραγωγή ΕΜΒΟΛΙΟΥ, το οποίο, ΑΝ ΓΙΝΕΙ, θα είναι εντελώς ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ίσως κι επικίνδυνο, για λόγους που θα αναλύσω σε άλλο άρθρο μου. Ενημέρωσα και τον ΕΟΦ, Υπουργείο Υγείας και Ινστιτούτο Παστέρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι αυτό το άρθρο μου. https://zoidosia.blogspot.com/2020/03/covid-19.html Losartan, the first ARB Με αγάπη Δημ. Αντωνίου, PhD, FRCS, ιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου