Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η ζωή χωρίς "κότσια": ένας μοναδικός τρόπος για να απαλλαγείτε από κότσι του ποδιού σε δύο μήνες!

Η παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού - ένα φαινόμενο γνωστό σε πολλούς. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικού χαρακτήρα.Η παραμόρφωση του ποδιού όχι μόνο παραμορφώνει το πόδι,αλλά και προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση,πόνο κατά το περπάτημα, και κάνει την επιλογή των παπουτσιών μία μεγάλη πρόκληση.Σύγχρονη ιατρική έχει αναρωτηθεί απο καιρό για το πως σε λίγους μήνες χωρίς την χειρουργική επέμβαση να απαλλαγείτε απο την παραμόρφωση αυτή;Τελικά βρέθηκε η απάντηση!
Μέχρι τώρα, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τα "κότσια"στο πόδι ήταν η μόνο με χειρουργική επέμβαση. Αλλά ακόμη και αυτή η δαπανηρή και επίπονη διαδικασία δεν δίνει 100% εγγύηση. Στα 39% των περιπτώσεων μετά από κάποιο καιρό το πρόβλημα επανέρχεται.
Για εκείνους που φοβούνται να καταφεύγουν σε ακραία μέτρα, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει έναν ειδικό κέλυφο μεγάλου δαχτύλου "ToePro". Ο στόχος του είναι να μειώσει τις τραυματικές επιπτώσεις στην περιοχή του μεγάλου δακτύλου του ποδιού καί με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τον πόνο και τη φλεγμονή.Η συσκευή, κατασκευασμένη από ειδικό σιλικόνη επαναλαμβάνει ανατομικό σχήμα του ποδιού και καθορίζει την άρθρωση. Αυτό διευκολύνει την ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου κατά το περπάτημα. Εξέλιξη της νόσου σταματάει. Μετά από μερικούς μήνες η άρθρωση επιστρέφει στην φυσική της θέση, ο πόνος στα δάχτυλα και τα πόδια εξαφανίζεται.Οι έρευνες στις οποίες συμμετείχαν 1.500 άτομα έδειξαν ότι η καθημερινή χρήση του "Toe Pro"βοηθάει σε λίγους μήνες να απαλλαχτέτε από «κότσι», ανεξάρτητα από το στάδιο της νόσου.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ! Πλήρη εξαφάνιση της παραμόρφωσης της βλαισότητας μετά από 1 μήνα σε 97% των ασθενών.
Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον κέλυφο τουλάχιστον 6-10 ώρες την ημέρα. Λόγω της μακράς έκθεσης επιτυγχάνεται ένα θετικό αποτέλεσμα. "Toe Pro"δεν προκαλεί δυσάρεστα αισθήματα. Μπορεί να φορεθεί διακριτικά κάτω από οποιαδήποτε παπούτσια.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η παραμόρφωση του ποδιού είναι κληρονομικό πρόβλημα. Αν κάποιοι συγγενείς σας υποφέρουν από την ασθένεια αυτή, πιθανότητα εμφάνησης της παραμόρφωσης της βλαισότητας αυξάνεται. Κατά τα πρώτα σημάδια των συμπτωμάτων της ασθένειας, συνιστάται η χρήση "Toe Pro"ως πρόληψη.Επίσης ο κέλυφος συνιστάται για χρήση σε όσους έχουν πλατυποδία καί σε όσους συχνά φοράνε άβολα και στενά παπούτσια (ειδικά οι γυναίκες που προτιμούν ψηλά τακούνια).Το 2014, "ToePro» ονομάστηκε επαναστατικό προϊόν στη θεραπεία του βλαισού μεγάλου δακτύλου.Με την εμφάνισή του η ανάγκη για την χειρουργική επέμβαση μειώθηκε σχεδόν κατά 7 φορές.Σήμερα, η αγορά προσφέρει μια ποικιλία από παρόμοιες συσκευές. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά τους σε σύγκριση με το "Toe Pro"είναι xαμηλότερη καί δεν είναι άνετες στη χρήση.
Για την αποφυγή πλαστών προϊόντων συνιστούμε να κάνετε την παραγγελία μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μόνο εδώ θα πάρετε το γνήσιο πιστοποιημένο προϊόν που έχει όλες τις δηλωμένες ιδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου