ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πού κάνει καλό η θάλασσα και τί ευεργετικές ιδιότητες έχει (;)


Αναρτήθηκε από Clopy Paste 7 Σεπτεμβρίου 2015
Όλοι μας πάνω κάτω γνωρίζουμε ότι η θάλασσα κάνει καλό και έχει ευεργετικές ιδιότητες, αλλά ξέρουμε πού και πώς ακριβώς μας κάνει καλό; Άθελά μας το καλοκαιράκι λιώνουμε στις παραλίες και στη θάλασσα και χωρίς να το ξέρουμε, κάνουμε ένα μεγάλο καλό στον οργανισμό μας!Ας δούμε λοιπόν πού η θάλασσα κάνει καλό και τί ευεργετικές ιδιότητες έχει!

Η θάλασσα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού μας ενάντια σε ιούς και βακτήρια. 
Με πιο απλά λόγια, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού μας ενάντια στις αρρώστιες! 
Συνεχίζοντας απλά και κατανοητά, η θάλασσα επουλώνει «ζημιές» που έχουν προκληθεί στον οργανισμό μας από το στρες! 
Επίσης, επηρεάζει θετικά το μυαλό και τον ύπνο και μας βοηθάει να ξαναποκτήσουμε ψυχική ισορροπία, θετική ενέργεια, ανάκτηση αυτοπεποίθησης και πιο χαλαρή συμπεριφορά ενάντια σε καταστάσεις που μας δημιουργούνε στρες. 
Και δεν είναι μόνο αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας! 
Η θάλασσα δεν αγαπάει τις αλλεργίες! Μας ενισχύει δίνοντας μια αντισηπτική δράση στον οργανισμό μας κατά των αλλεργιών και μειώνει την έκκριση ισταμίνης που μας δημιουργεί φλεγμονές και κνησμό. 
Επίσης, το θαλασσινό νερό καίει τυχόν πληγές που έχουμε στο σώμα μας και παράλληλα τις καθαρίζει από τυχόν μικρόβια, οπότε μας προστατεύει από πιθανό κίνδυνο μόλυνσης. 
Αυτές πάνω κάτω είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας - του θαλασσινού νερού, οπότε φροντίστε να απολαμβάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε το μπανάκι σας, άφοβα! 
Βέβαια είναι και πολλά άλλα πράγματα στα οποία η θάλασσα κάνει καλό: το κολύμπι(αθλητική δραστηριότητα), η ψυχαγωγία, η τόνωση - το μασάζ που μας κάνει το θαλασσινό νερό, κ.λπ.


Πηγή: coolweb.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http://clopyandpaste.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/ClopYPastE+(CLOPYPASTE)#ixzz3l5lusrWs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου