Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

"Το πρώτο κολπικό χάπι κάνναβης για τους πόνους της περιόδου είναι στη αγορά"

Mια κάψουλα που περιέχει ιατρική κάνναβη είναι το πιο πρόσφατο προϊόν που εμφανίστηκε στην αγορά. Αυτή την εβδομάδα, ένα κολπικό χάπι με κανναβινοειδή κυκλοφόρησε στην αγορά της Καλιφόρνια από τη Foria.Το Dubbed Foria Relief , είναι κολπικό υπόθετο, βασισμένο στις κύριες ουσίες της ιατρικής κάνναβης και είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει τους πόνους της περιόδου και τις κράμπες.Φτιαγμένο από βούτυρο κακάο εμποτισμένο με ένα μείγμα από THC και CBD, το υπόθετο μεγέθους ταμπόν έχει ως στόχο να “μεγιστοποιήσει τη μυϊκή χαλάρωση και την ανακούφιση του πόνου”, χωρίς να προσφέρει ψυχοδραστικές συνέπειες.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι περισσότερο από το 84% των γυναικών βιώνουν κράμπες κατά τη διάρκεια της περιόδου τους, σύμφωνα με μια μελέτη στο περιοδικό Journal of Pain Research, μια νέα θεραπεία θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων.
O ιδρυτής της Foria, Mathew Gerson δήλωσε: “Αυτό το φυτικό φάρμακο έχει μια μακρά πολιτιστική ιστορία της χρήσης ως φυσικό βοηθός στην ελάφρυνση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την έμμηνο ρύση. Η προώθηση των δραστηριοτήτων αυτών σε μορφή υπόθετου είναι μια φυσική επιλογή”.“Η πρόθεσή μας είναι να μοιραστούμε τις ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού αυτού, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές. Η πυελική περιοχή περιέχει περισσότερους υποδοχείς κανναβινοειδών από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος εκτός από τον εγκέφαλο. Επειδή το χάπι εισάγεται μέσα στον κόλπο, δραστηριοποιείται κατ “ευθείαν στην περιοχή του πόνου και προφανώς οι παρενέργειες θα είναι ελάχιστες.”Επί του παρόντος, τα χάπια είναι διαθέσιμα μόνο από τα φαρμακεία στην Καλιφόρνια, αλλά θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο Κολοράντο. Μπορούν να αγοραστούν online – £ 30 για τέσσερις κάψουλες.Η ιδέα της χρήσης κάνναβης για τους πόνους της περιόδου δεν είναι νέα. Στην πραγματικότητα , η βασίλισσα Victoria χρησιμοποιούσε κάνναβη για να αντιμετωπίζει τις κράμπες της.

Πηγή:
legalit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου