Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

SOS.......The WeatherGate

Παναγιώτα Μπλέτα

Οι φυσικές καταστροφές αποτελούν σήμερα το καινούργιο προβοκατατόρικο όπλο στα χέρια εκείνων που προσπαθούν να ρυθμίσουν τη μοίρα του πλανήτη. Δοκιμάζεται η Αμερική από τους τυφώνες και «δικάζεται» ο Αμερικάνος πολίτης, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι πολιτικοί και οικονομικοί αρχηγοί του, απέναντι στην ανθρωπότητα. Πρώτα ο τυφώνας Χάρβευ. Μετά ο τυφώνας Ίρμα κατάστρεψε ανθρώπους και περιουσίες, στο πρόσφατο παρελθόν. Ο τυφώνας Ίρμα αφού κατάστρεψε την Καραϊβική χτύπησε την Φλόριντα και προκάλεσε ένα σπάνιο φαινόμενο, άδειασε η θάλασσα σε μεγάλες αποστάσεις. Το πρωτοφανές φαινόμενο παρατηρήθηκε σε ορισμένα νησιά στις Μπαχάμες, σε όλο το μήκος της ακτής της Φλόριντα και σε όλο το μήκος του Κόλπου του Μεξικού.Σύμφωνα με δηλώσεις του παγκοσμίου φήμης φυσικού Michio Ο Kaku, ο ουρανός ψεκάζεται με νανοσωματίδια και οι καταιγίδες ενεργοποιούνται με τη χρήση λέιζερ. Εκείνο που δεν αποκάλυψε όμως, είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά η δράση του λέιζερ οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ολικής πυκνότητας σωματιδίων πάγου που μπορούν να προκαλέσουν βιβλικά φαινόμενα, όπως σεισμούς, τυφώνες και πλημμύρες, γιατί δεν έχουν προβλεφτεί οι συνέπειες από τα παρεμβατικά αυτά προγράμματα/πειράματα που μπορούν να αλλάξουν τον καιρό.
Γιατί απλά αποτελούν το προκάλυμμα για τα πραγματικά κίνητρα αυτών των προγραμμάτων/πειραμάτων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα HAARP -High Frequency Active Auroral Research Program- δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στα πλαίσια της ιονοσφαιρικής έρευνας και αφορά ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδέεται με τον έλεγχο των δυνάμεων της φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών…
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα/πείραμα εμπλέκονται: Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Φέρμπανκς και η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας - DARPA.
Πολύνεκρος σεισμός στο Μεξικό, τυφώνες που καταστρέφουν την Αμερική, πλημμύρες που καταστρέφουν την Ινδία και την Ρωσία και πυρκαγιές που καταστρέφουν τον βορειοδυτικό Ειρηνικό, οι αφύσικες καιρικές συνθήκες αποτελούν σήμερα το καινούργιο όπλο πολέμου στα χέρια της πολιτικής και οικονομικής ολιγοκρατίας, προκειμένου να σπείρουν το φόβο και έτσι να ελέγχουν το συνειδητό και ασυνείδητο των υπηκόων τους και να κατανέμουν πλούτο και εξουσία όπως αυτοί ορίζουν. Η προσπάθεια να οπλοποιηθεί ο καιρός, έχει φτάσει σε «επιστημονική» αρτιότητα αποσταθεροποίησης του κλίματος/θερμοκρασίας ανά περιοχή/κράτος, με στόχο την αποσταθεροποίηση της παραγωγικής, κοινωνικής, πολιτικής δραστηριότητας ανά περιοχή/κράτος, ανάλογα με τα κυριαρχικά συμφέροντα που κάθε φορά αναπτύσσονται.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν ενσωματώσει την Μετεωρολογική τους Υπηρεσία στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας, κατηγοριοποιώντας τις καταστροφές και απειλές από το κλίμα, στην ίδια κατηγορία με αυτήν της τρομοκρατίας, άσχετα αν αυτή χρησιμοποιείται εντός και εκτός συνόρων, άσχετα αν θυματοποιούνται εχθροί και φίλοι, πάντα στο όνομα της «σχετικής» ειρήνης, πάντα στο όνομα της Δημοκρατίας της «βίας».
Ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens, το 2012, αποκάλυψε ότι ο τυφώνας Sandy (Ο τυφώνας Σάντι αποτελεί το μεγαλύτερο σύστημα τροπικών καταιγίδων που έχει καταγραφεί στον Ατλαντικό- επηρέασε την Δομινικανή Δημοκρατία, την Αιτή, τις Μπαχάμες, την Κούβα, την ανατολική ακτή των ΗΠΑ και στη συνέχεια τον ανατολικό Καναδά και την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών) δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής, της χειραγώγησης δηλαδή των φυσικών φαινομένων. Ανάφερε χαρακτηριστικά ο Stevens σε μια γενικότερη αποτύπωση των καρακτηριστικών της γεωμηχανικής και της χρήσης της, ότι χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας…Ο τυφώνας Sandy δημιουργήθηκε, για να κινήσει τα λιμνάζοντα νερά της αποδιοργανωμένης τότε αμερικάνικης οικονομίας με την ανοικοδόμηση και τις επισκευές.
Όλες αυτές οι «φυσικές» καταστροφές έρχονται να μας θυμίσουν πόσο ανίσχυρος είναι ο πολίτης που ζει και αναπνέει ως «φιλικός υπήκοος» στην χώρα του, για να οικοδομεί ισχυρότερα φοβικά σύνδρομα στους υπόλοιπους πολίτες του κόσμου. Σήμερα, που έμαθε ο κόσμος τι σημαίνει χειροκίνητος μαζικός πόλεμος, που αρχίζει να μαθαίνει τι σημαίνει υποδόριος οικονομικός πόλεμος, οι ρομποτικοί εγκέφαλοι του συστήματος έχουν εφεύρει καινούργια όπλα «ευθανασίας» της αντίδρασης, που δεν είναι άλλα από την χειραγώγηση των καιρικών φαινομένων. Σήμερα που οι λαοί καταλαβαίνουν και αντεπιτίθενται πιο εύκολα στην εξαρτητοποίηση και εμπορευματοποίηση του μέλλοντός τους, που καταλαβαίνουν και αντιστέκονται πιο σθεναρά στις συνωμοσιακούς αποικιοκρατικούς πολέμους, εφηύραν κι άλλους τρόπους συνειδησιακής παρενόχλησης του πολίτη, που συνίστανται στην χειραγώγηση των καιρικών φαινομένων. Καμία ηθική προστασία ούτε απέναντι στον άνθρωπο, ούτε απέναντι στο περιβάλλον. Αυτή η ανηθικότητα απέναντι στο περιβάλλον και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο, ανοίγει ένα καινούργιο μεγαλειώδες πολιτικό σκάνδαλο το WeatherGate…


http://sioualtec.blogspot.gr/2017/09/the-weathergate.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου