Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Προς την πρωθυπουργό της Ισλανδίας, τον υπουργό αλιείας και τα μέλη της κυβέρνησης:

"Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, νιώθουμε αποστροφή με το συνεχιζόμενο κυνήγι φαλαινών στην Ισλανδία. Σας καλούμε να καταργήσετε οριστικά τη φαλαινοθηρία και να ηγηθείτε για την παγκόσμια προστασία αυτών των υπέροχων θηλαστικών." Περισσότερες πληροφορίες:

Είναι αρρωστημένο. Την πυροβόλησαν με εκρηκτικό καμάκι, την ξεκοίλιασαν και πέταξαν το έμβρυο στα σκουπίδια. Ήταν μόνο μία απ’ τις 125 απειλούμενες πτεροφάλαινες που έχει σκοτώσει φέτος ο Ισλανδός εκατομμυριούχος Κρίστιαν Λόφτσον. 
Οι πτεροφάλαινες είναι υπέροχα πλάσματα: επικοινωνούν τραγουδώντας και νιώθουν την αγάπη και τη βαθιά θλίψη. Ο Λόφτσον είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που σφάζει ακόμη αυτούς τους ευαίσθητους γίγαντες για το κέρδος -- συχνά στην εγκυμοσύνη τους.

Αλλά επιτέλους μπορούμε να τον σταματήσουμε.

Αυτή τη στιγμή η νέα κυβέρνηση της Ισλανδίας σκέφτεται να βάλει τέλος στη φαλαινοθηρία, αλλά μπορεί να δεχτεί θύελλα αντιδράσεων απ’ τον κροίσο και το λόμπι του. Είναι στο χέρι μας να τους δείξουμε ότι όλος ο κόσμος στηρίζει την απαγόρευση! 
Υπόγραψε το επείγον ψήφισμα, και όταν πιάσουμε το 1 εκατ. υπογραφές, το Avaaz θα κάνει δημοσκοπήσεις στην Ισλανδία και θα γεμίσει τη χώρα με το αίτημά μας.

https://secure.avaaz.org/campaign/el/iceland_stop_the_whale_slaughter/?ftEmZhb&fbogname=Stylianos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου