Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Η ανθρωπότητα φυλακίζεται.


Η ανθρωπότητα φυλακίζεται από μια δολοφονική πανδημία. Συλλαμβάνονται άνθρωποι για σέρφινγκ στον ωκεανό και διαλογισμό στη φύση. Τα έθνη καταρρέουν. Πεινασμένοι πολίτες εξεγέρσεις για φαγητό. Τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει τόση σύγχυση και φόβο ότι οι άνθρωποι παρακαλούν για σωτηρία σε μια σύριγγα. Οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πιέζουν για παγκόσμια εντολή εμβόλια.
Όποιος αρνηθεί να του κάνει ένεση πειραματικά δηλητήρια θα απαγορεύεται να ταξιδεύει, εκπαίδευση και εργασία. №, αυτό δεν είναι σύνοψη για νέα ταινία τρόμου. Αυτή είναι η σημερινή μας πραγματικότητα. Ας κάνουμε πίσω για να μιλήσουμε πώς φτάσαμε εδώ… Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, John D. Ο Rockefeller αγόρασε μια γερμανική φαρμακευτική εταιρεία που αργότερα θα βοηθούσε τον Χίτλερ να εφαρμόσει την ευγονική όραμά του κατασκευάζοντας χημικά και δηλητήρια για πόλεμο.
Ο Rockefeller ήθελε να εξαλείψει τους ανταγωνιστές της Δυτικής Ιατρικής, έτσι υπέβαλε έκθεση στο Κογκρέσο δηλώνοντας ότι υπήρχαν πάρα πολλοί γιατροί και ιατρικές σχολές στην Αμερική, και ότι όλες οι φυσικές θεραπευτικές λεπτομέρειες ήταν αντιεπιστημονικές αγυρτεία Ο Ροκφέλερ ζήτησε την τυποποίηση της ιατρικής εκπαίδευσης, με την οποία μόνο στον οργανισμό του επιτρέπεται να χορηγεί άδειες ιατρικής σχολής στις ΗΠΑ. Και έτσι ξεκίνησε η πρακτική των ανοσοποιητικών, συνθετικών και τοξικών φαρμάκων. Μόλις οι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτό το νέο σύστημα και τα εθιστικά φάρμακα που παρείχε, το σύστημα μεταπεί σε ένα πληρωμένο πρόγραμμα, δημιουργώντας δια βίου πελάτες για τους Rockefellers.
Επί του παρόντος, το ιατρικό λάθος είναι η τρίτη βασική αιτία θανάτου στις ΗΠΑ. Το μυστικό όπλο του Rockefeller για την επιτυχία ήταν η στρατηγική γνωστή ως, ” πρόβλημα-αντίδραση-λύση.” Δημιουργήστε ένα πρόβλημα, κλιμάκωση του φόβου, στη συνέχεια προσφέρετε μια προπρογραμματισμένη λύση. Σου ακούγεται γνωστό; Flash forward στο 2020…
Το ονόμασαν COVID19. Οι ηγέτες της παγκόσμιας υγείας προέβλεψαν ότι εκατομμύρια θα Η Εθνική Φρουρά αναπτύχθηκε. Ανεγέρθηκαν τα νοσοκομεία για να φροντίσουν μια τεράστια υπερχείλιση ασθενών. Οι μαζικοί τάφοι ήταν σκαμμένοι. Τρομακτικά δελτία ειδήσεων είχαν παντού ανθρώπους που αναζητούν καταφύγιο για να αποφύγ Το σχέδιο εκτυλίσσεται με ακρίβεια. Αλλά οι κυρίαρχοι της Πανδημίας υποτίμησαν ένα πράγμα… τον λαό.
Επαγγελματίες ιατρικής και καθημερινά πολίτες μοιράζονται κρίσιμες πληροφορίες online. Οι επικυρίαρχοι της μεγάλης τεχνολογίας διέταξαν να σιωπήσουν και να απαγορευτούν όλες οι φωνές, αλλά είναι πολύ αργά. Οι μάζες είναι ξύπνιες και έχουν επίγνωση ότι κάτι δεν πάει καλά. Η καραντίνα παρείχε το στοιχείο που λείπει: χρόνος.
Ξαφνικά, η εργασμένη υπηκοότητα μας έχει αρκετό χρόνο να ερευνήσει και να ερευνήσει από μόνοι τους. Μόλις δεις, δεν μπορείς να ξεχάσεις. Το παράθυρο της ευκαιρίας είναι ανοιχτό όπως ποτέ άλλοτε. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, έχουμε την προσοχή του κόσμου.
Η Πλανδημία θα εκθέσει την επιστημονική και πολιτική ελίτ που διευθύνουν την απάτη που είναι το παγκόσμιο σύστημα υγείας μας, ενώ θα θεσπίσει ένα νέο σχέδιο · ένα σχέδιο που επιτρέπει σε όλη την ανθρωπότητα να επανασυνδεθεί με θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης. 2020 είναι ο κωδικός Το ξέρω. Είναι και η χρονιά που θα μείνει στην ιστορία ως η στιγμή που επιτέλους ανοίξαμε τα μάτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου