ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Απαλλάξτε το σώμα σας από την επικίνδυνη Bt-τοξίνη που βρέθηκε σε γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα με αυτές τις συμβουλές


Oι Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) είναι παντού.
Ακόμα και όταν τρώμε βιολογικά, όλο και κάποιος ΓΤΟ θα μπει μέσα μας –από κάποια  συμβατικά τσιπς καλαμποκιού.
Συνήθως το σώμα μπορεί να χειριστεί κάποιες ατυχίες περιστασιακά, αλλά οι συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την τοξίνη Bt  που βρέθηκαν σε γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχει κάνει τους επιστήμονες (και τους  καταναλωτές ) να ανησυχούν.Η τοξίνη αυτή έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το  εντερικό μας σύστημα σε «εργοστάσιο φυτοφαρμάκων»  κυριολεκτικά – ακόμα και όταν θα σταματήσουμε την κατανάλωση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Ευτυχώς, απλές και φυσικές θεραπείες παρέχουν μια ισχυρή λύση σε αυτή την  ανησυχητική κατάσταση των πραγμάτων.Frankenfoods

Kρυφά  επικίνδυνα βακτήρια που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου και της άγριας πανίδας

Ο  Bacillus thuringiensis (Bt) βρίσκεται φυσικά στο έδαφος και έχει χρησιμοποιηθεί ως εντομοκτόνο για χρόνια. Οι αγρότες ψεκάζουν τις καλλιέργειές τους με τα βακτήρια, τα έντομα τα  τρώνε και τα στομάχια τους στη συνέχεια σκάνε (ετσι σκοτώνονται).
Η  Monsanto αποφάσισε ότι η ένωση ενός γονιδίου Bt με καλαμπόκι, τη σόγια και το βαμβάκι – θα ήταν επικερδής για την δημιουργία φυτών που οι  καλλιέργειες  τους ήταν γεμάτες με τα βακτήρια όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά και εντός του κυτταρικού τοιχώματος των φυτών.
Η Monsanto και η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος υποστήριξε ότι η τοξίνη θα κατέστρεφε το  πεπτικό σύστημα των  βακτηρίων και μαγικά θα εξαφανίζονταν. Μαντέψτε τι; Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sherbrooke στο Κεμπέκ του Καναδά ανακάλυψαν ότι την τοξίνη Bt σε 93 τοις εκατό από 30 έγκυες γυναίκες, στο 80 τοις εκατό του αίματος του ομφάλιου λώρου των βρεφών τους και στο 67 τοις εκατό των 39 γυναικών που δεν ήταν έγκυες.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η  Bt-τοξίνη συνδέεται με τον καρκίνο, τον αυτισμό, σοβαρές αλλεργίες   τροφίμων και αυτοάνοσων ασθενειών, τα ευρήματα αυτά είναι εντελώς τρομακτικά.
Η Bt ακόμα και όταν ψεκάζεται,  προκύπτουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.
500 άτομα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και το Βανκούβερ ανέφεραν συμπτώματα γρίπης και αλλεργικά όταν εκτέθηκαν στον ψεκασμό. Χιλιάδες εργαζομένων σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις στην Ινδία είχαν παρόμοια συμπτώματα μετά το χειρισμό γενετικώς τροποποιημένο βαμβάκι με  Bt. Και ένα μικρό χωριό έχασε ένα ολόκληρο κοπάδι από  βουβάλια, μαζί με πολλά από τα πρόβατα και τις αίγες τους που κατανάλωσαν Bt βαμβάκι και πέθαναν ακαριαία.

Ζωντανό εργοστάσιο φυτοφαρμάκων

Jeffrey Smith – How GMOs may turn your body into a human pesticide factory
Οι ερευνητές της μελέτης του Κεμπέκ εικάζουν ότι η πηγή της  Bt-τοξίνης που βρέθηκε στα δείγματα αίματος προήλθε από την τυπική δίαιτα της μεσαίας τάξης, συμπεριλαμβανομένων ζώων που τρέφονται με Bt αραβοσίτο.
Ο Jeffrey M. Smith, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου για την υπεύθυνη Τεχνολογία , υποψιάζεται ότι η αύξηση των επιπέδων Bt οφείλεται σε άλλο λόγο: οι αποικίες των βακτηρίων  αναπαράγονται  μέσα στα έντερα, για πολύ καιρό μετά τυμ κατανάλωση  φαγητού με  GM . Εάν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, σύμφωνα με τον Smith, “… θα μπορούσαμε να δούμε μια αύξηση σε γαστρεντερικά προβλήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργίες τροφίμων, παιδικές  μαθησιακές διαταραχές .
Από το 1996, όταν οι καλλιέργειες Bt ήρθαν στην αγορά οι γιατροί μου είπαν ότι πράγματι, βλέπουν μια τέτοια αύξηση.
“ Το ερώτημα είναι – πώς μπορούμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας από την τοξίνη Bt-και να απαλλαγούμε όταν έχουμε ηδη  εκτεθεί; -
Καταναλώνοντας  100 τοις εκατό οργανική τροφή,  χωρίς ΓΤΟ,
Χρησιμοποιόντας αξιόπιστο καθαρισμό του νερού όπως η αντίστροφη όσμωση που απομακρύνει ρυπαντές, όπως τα φυτοφάρμακα
Ακολουθώντας τις  αντι -candida αρχές οι οποίες εξισορροπούν την καλή χλωρίδα στο πεπτικό σύστημα
Δοκιμάζοντας  «φυτικά αντιβιοτικά», όπως εκχύλισμα φύλλων ελιάς, λάδι ρίγανης, νύχι της γάτας, το σκόρδο και τον κολλοειδη άργυρο  με στόχο τα επιβλαβή παθογόνα
Καταναλώνοντας τρόφιμα πλούσια σε προβιοτικά  όπως το λάχανο τουρσί, το γιαούρτι και το κεφίρ
Καταναλώνοντας   άφθονες   ίνες για να ωθήσουμε τους επικίνδυνους οργανισμούς εξω από το σύστημα
Αποφεύγοντας τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, γιατί  και τα  δύο είναι καύσιμα για τα επιβλαβή βακτήρια στο έντερο
Τα ΓΤΟ έχουν αποδειχθεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι καταστρέφουν την υγεία του ανθρώπου και των ζώων το ίδιο. Μποϊκοτάζ   των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, αποτοξίνωση  και  διάδοση των  κινδύνων πριν να είναι πολύ αργά.
video----------->>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου