Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η λίστα της Greenpeace μεταλλαγμένων τροφίμων στα Ελλ. Σούπερ Μάρκετ


Η Greenpeace όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσίευσε τη λίστα με τα μεταλλαγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και τα καταναλώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε την προέλευση των προϊόντων που καταναλώνουμε, ειδικά όταν αφορά την διατροφή μας. Ορίστε λοιπόν η επίσημη λίστα μεταλλαγμένων προϊόντων από την Greenpeace!!
ΚΟΚΚΙΝΟ
Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς. Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής ήδη αναζητούν τρόπους για να εξασφαλίσουν ζωοτροφές απαλλαγμένες από µεταλλαγµένους οργανισμούς και έχουν δεσμευτεί εγγράφως ότι στο άμεσο μέλλον θα “καθαρίσουν” το σύνολο των ζωοτροφών από µεταλλαγµένα συστατικά.
ΠΡΑΣΙΝΟ
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής εγγυώνται ότι προέρχονται από ζώα που δεν έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΝΙ
Για τα προϊόντα αυτά η Greenpeace έχει πραγματοποιήσει έλεγχο των πιστοποιητικών που διαθέτουν οι παραγωγοί από τους προμηθευτές τους για τη χρήση µη µεταλλαγµένων οργανισμών στις ζωοτροφές
ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

Η λίστα της Greenpeace μεταλλαγμένων τροφίμων στα Ελλ. Σούπερ Μάρκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου