Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

SOS......Γενετικά τροποποιημένα = τερατοτρόφιμα: Ιδού οι πατατοτομάτες!


Ύβρις
Πριν 3 μήνες φύτεψα μερικές πατάτες "εισαγωγής" μιας και είχαν φύτρα και δεν μου άρεσε η ιδέα να τις πετάξω, αποφάσισα να τις φυτέψω.
Το αποτέλεσμα ήταν η πατατο-τομάτα των φωτογραφιών, αυτό μάλλον εξηγεί και την απαγόρευση πού έχουν πολλές πατάτες να μην και τυχόν τις φυτέψεις, μιας και πολύ πιθανόν κάποια αόρατη αρχή να σε κάνει ντα. Ποιος θα ήθελε άλλωστε να δεις τι ανουσιούργημα θα βγει από αυτές. Πόσο μάλλον να αρχίσει καμιά μόδα να φυτεύουν όλοι και από ένα μεταλλαγμένο και να μοιράζονται φωτογραφίες με το τι βγήκε στην δεύτερη ή στην τρίτη γενιά;


"Ναι εδώ και χρόνια έχω αυτήν την πεποίθηση ότι όλα τα μεταλλαγμένα ξαναφυτρώνουν αρκεί να έχουν την ευκαιρία να λάβουν φυσιολογικό γενετικό υλικό, η ίδια η φύση τα μεταλλάσσει, αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που οι εταιρίες μεταλλαγμένων κυνηγούν οποιαδήποτε φυσιολογική μικροκαλλιέργεια ανάμεσα στους μεγαλοκαλλιεργητές-πελάτες τους, τους μεταλλάσσει τις ανοησίες τους και αυτές με την σειρά τους σταματούν να σου δείχνουν έναν ωραίο καρπό αλλά μία αρρωστημένη πραγματικότητα που δεν πρέπει κανείς να δει".
Ευχαριστούμε με την σειρά μας τον αναγνώστη Βαγγέλη για το υλικό που έστειλε
στο www.ftiaxno.gr, όπου και άντλησα το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου