ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Χάρτης...Ο θεός να βάλει το χέρι του... Δυτικά της Κρήτης κι επάνω σε δεξαμενόπλοια θα καταστραφεί το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας!!!


A Field Deployable Hydrolysis System in the tent at the back, the containers in the forefront contain reagents and waste products (EPA)

Close up of one of the Field Deployable Hydrolysis Systems aboard the MV Cape Ray (AFP/GETTY)

Entrance to the trailer deck on the MV Cape Ray, where the mobile chemical treatment stations will be housed (AFP/GETTY)
Στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κρήτης αναμένεται να εξελιχθεί πάνω σε ειδικά δεξαμενόπλοια η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. 
Η αποκάλυψη-βόμβα για την τοξική που αγγίζει και την Κρήτη, έρχεται μέσω του BBC το οποίο ακολουθεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία μεταφοράς και καταστροφής του οπλοστασίου που έχει ξεκινήσει ήδη υπό τον συντονισμό των Ηνωμένων Εθνών και του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χρήσης Χημικών Όπλων.
Έλληνες και ξένοι επιστήμονες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή, από τα κατάλοιπα της διαδικασίας, τα οποία αναμένεται να καταλήξουν στη θάλασσα. 
Για σοβαρό κίνδυνο κάνει μάλιστα λόγο ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Γιδαράκος, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τις ελληνικές Αρχές που εμφανίζονται αμέτοχες σε αυτή τη διαδικασία.
» Καμπανάκι κινδύνου από τους ειδικούς μετά από δημοσίευμα του “BBC”
Στο σημειο 4 του χάρτη θα γίνει η καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου