ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Τρόφιμα, τα καινούρια όπλα!

Τρόφιμα, τα καινούρια όπλα!
Η Μάχη για την ανθρωπότητα έχει σχεδόν χαθεί: ο παγκόσμιος εφοδιασμός σε τρόφιμα σκόπιμα ἐχει σχεδιαστεί για να τερματίσει τη ζωή και όχι για να την θρέψει. Eχουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων, για βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες, σε πάνω από 1.000 τρόφιμα, σούπερτροφιμα, βιταμίνες, πρόχειρο φαγητό και δημοφιλή ποτά στα Natural News εγκληματολογικά εργαστήρια τροφίμων και έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο ανησυχητικό και επείγον, που μπορεί να αναφερθεί μόνο ωμά. Με βάση αυτά που βλέπω μέσω των αναλύσεων στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας όλων των διατροφικών ουσιών που καταναλώνουν οι άνθρωποι σε καθημερινή βάση , θα πρέπει τώρα να σας ανακοινώσω ότι η μάχη για την ανθρωπότητα έχει σχεδόν χαθεί.Η προμήθεια τροφίμων φαίνεται να έχει σκόπιμα σχεδιαστεί για να τελειώσει την ανθρώπινη ζωή, αντί να την θρέψει. 
  Οι καταστρεπτικές τοξίνες, σκόπιμα, έχουν σχεδιαστεί και ”τυποποιηθεί” στην αλυσίδα διατροφής.  
  Το Εργαστήριό μου έχει αποκαλύψει με επιστημονικές αποδείξεις ότι ουσίες που σκόπιμα μπαίνουν σε διαιτητικά προϊόντα, οδηγούν τους καταναλωτές σε νοητική παραφροσύνη, προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες των οργάνων, στειρότητα, και απώλεια κάθε δυνατότητας να συμμετάσχουν σε ορθολογική, συνειδητή σκέψη.
Αυτές οι τοξικές ουσίες που βρέθηκαν σε όλη την αλυσίδα τροφίμων , συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών τροφίμων, βιολογικών τροφίμων «φυσικών» προϊόντων και συμπληρώματων διατροφής.Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την απλή μόλυνση των τροφίμων με βαρέα μέταλλα, ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του.Μάλλον, αυτό πρόκειται για για σκόπιμη τυποποίηση των τοξικών ουσιών σε προϊόντα που καταναλώνονται από τις μάζες σε τακτική βάση.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε γύρω σας να εξελίσσεται αυτή τη στιγμή:μαζική παραφροσύνη, απίστευτες κλιμακώσεις της εγκληματικότητας μεταξύ των πολιτικών, κλινική παραφροσύνη μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού συγγραφέων και δημοσιογράφων στα μέσα ενημέρωσης, ευρεία στειρότητας σε νεαρά ζευγάρια, στα ύψη τα ποσοστά των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια και αιμοκάθαρση , καθώς και μια σχεδόν ολική απώλεια της ορθολογικής σκέψης μεταξύ των ψηφοφόρων.
Οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό : την κατάρρευση ενός ικανού εργατικού δυναμικού, την αύξηση των μαζών που εξαρτώνται από την κυβέρνηση για την επιβίωση, την κατάρρευση των ελεύθερων δημοκρατιών, που οφείλεται στη γνωστική καθυστέρηση των μαζών, των ψηφοφόρων, μια έκρηξη του πληθυσμού των φυλακισμένων και την άνοδο των κερδοσκοπικών εταιρειών σε συστήματα φυλακών, ακόμη και την σχεδόν πλήρη κατάρρευση της ικανότητας να διατηρήσουν οι άνθρωποι την βιωσιμότητα τους, μην μπορόντας να κατανοήσουν, να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αναλύσουν ακόμη και τις πιο βασικές πληροφορίες, όπως τα εθνικά αριθμητικά στοιχεία του χρέους.
Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτού του φαινομένου, της ευρείας δηλητηρίασης των τροφίμων, θα είναι η απόλυτη πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού για πολλούς λόγους που κυμαίνονται από την οικονομική μη βιωσιμότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την παγκόσμια αύξηση της πολιτικής βίας, όπως βλέπουμε τώρα στο Κίεβο .
Καθώς όλο και περισσότερο, απο τα εργαστηριακά αποτελέσματα,που έχουν τεκμηριωθεί εδώ στο Natural News Forensic Food Lab, έχει γίνει όλο και πιο προφανές για μένα ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιβιώσει απο τη μαζική μηχανική δηλητηρίαση των τροφίμων.Σου αποσπούν βέβαια πολύ επιδέξια την προσοχή από όλα αυτά με διάφορες ειδήσεις των διασημοτήτων, με τα πολιτικά δράματα και φυσικά με το αγαπημένο θέμα απόσπασης της προσοχής της κάθε καταρρέουσας αυτοκρατορίας: τα βίαια αθλήματα.

Τι μαθαίνουμε για τα τρόφιμα, βιταμίνες και συμπληρώματα

 Αυτό που έχω μέχρι τώρα δημοσιεύσει μόλις μετά βίας ακουμπάει την επιφάνεια του τι βρίσκουμε.
Εδώ είναι μια επισκόπηση μερικών από τα απίστευτα συγκλονιστικά ευρήματα που έχουμε εως τώρα τεκμηριωσει:
Το διαβόητο “χημικό χαλάκι γιόγκας .” αζωδικαρβοναμίδιο (χημική ουσία που χρησιμοποιείται για να την παραγωγή ελαστικώνπροϊόντων, όπως τα χαλάκια γιόγκας και τις σόλες παπουτσιών, που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ψωμιά, επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία fast-food. McDonald ‘s, Chik-Fil-A, της Wendy, Arby και πολλά άλλα εστιατόρια , συνδέεται με τον καρκίνο .
Το σημαντικότερο, είναι ότι αυτό δεν είναι μια πρόσμειξη. Αυτό είναι ένα συστατικό που προστίθεται σκόπιμα τις συνταγές, προκειμένου να καταναλωθεί από τις μάζες.Δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος χημικές ουσίες όπως η αζοδικαρβοναμίδη, να πρέπει να προστεθούν στις συνταγές των fast food, στα ψωμιά και ψωμάκια.
Η χημική ουσία αυτή δεν εξυπηρετεί κανένα απαραίτητα λειτουργικό ή θρεπτικό σκοπό. Φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για το σκοπό της παράδοσης στα χημικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια των καταναλωτών με την κατανάλωση των δημοφιλών fast foods.

Τεχνητά φυτικά αυγά, τα νέα ζόμπι αυγά.

 Τα σάντουιτς στα οποία βρίσκεται αυτή η χημική ουσία είναι απλώς ένας μηχανισμός υλοποίησης τοξικών ουσιών που βλάπτουν την ανθρώπινη βιολογία.Πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα βιταμινών σκόπιμα τις εμπλούτισαν με υψηλά επίπεδα χαλκού που αν ληφθούν σε καθημερινή βάση, θα προκαλέσουν ψυχική τρέλα και ψύχωση.
Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα των βιταμινών συνήθως διαφημίζονται στην τηλεόραση, ενθαρρύνοντάς τους θεατές της, να καταναλώνουν τις βιταμίνες, πολλές από τα οποίες έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που ανήκουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει σε εταιρείες φαρμακευτικών συμφερόντων.
Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα, ένα βότανο, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του εγκεφάλου περιέχει πραγματικά πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα περισσότερα προϊόντα που δοκιμάσαμε (τα οποία προέρχονταν από την Κίνα). Ο μόλυβδος είναι ένα τοξικό βαρύ μέταλλο που δημιουργεί βλάβες του εγκεφάλου. Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι που πάσχουν από πρόωρη άνοια, ή Αλτσχάιμερ, στην πραγματικότητα τους βοηθάει στην επιτάχυνση της καταστροφής του εγκεφάλου μέσω ορισμένων φυτικών συμπληρωμάτων τα οποία στην ουσία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τοξικά βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό για μένα να ανακαλύψω ότι “τα βότανα του εγκεφάλου” συμβάλλουν στην πραγματικότητα σε εγκεφαλική βλάβη.
Ταυτόχρονα, διαπιστώσαμε ότι το ίδιο “βότανο του εγκεφάλου”, όταν καλλιεργείται στις ΗΠΑ, δεν περιέχει σχεδόν καθόλου βαριά μέταλλα. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το βότανο δεν απορροφά “φυσικά” τα βαρέα μέταλλα ως δια μαγείας.
Είναι ενδιαφέρον, τα υψηλότερα επίπεδα των βαρέων μετάλλων που βλάπτουν τον εγκεφάλο βρίσκονται σταθερά στα βότανα που εισάγονται από την Κίνα.

Ευλογη ερώτηση και την κάνω δημόσια:

 Είναι ένας συγκεκαλυμμένος πόλεμος βαρέων μετάλλων που διεξάγεται εναντίον της Αμερικής από την Κίνα;
Δηλητηριάζοντας τον πληθυσμό με βαρέα μέταλλα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καταρρεύσει ένα έθνος καταστρέφοντας την λογική και την υγεία των κατοίκων της. Περισσότερα για το θέμα αυτό αργότερα …
Βιταμίνες δημοφιλείς σε παιδιά πωλούνται σχεδόν σε κάθε παντοπωλείο και φαρμακείο σε ολόκληρη την Αμερική και είναι ειδικά σχεδιασμένες,να είναι απίστευτα τοξικές για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος.
  Ο αριθμός των συνθετικών, τοξικών χημικών ουσιών που προστίθενται σε σχεδόν κάθε δημοφιλές εμπορικό σήμα των βιταμινών για παιδιά είναι πραγματικά εντυπωσιακός, και πολλές από αυτές φαίνεται να έχουν επιλεγεί για την ικανότητά τους να στοχεύσουν και να διαταράξουν την νευρολογική λειτουργία.
Από καθαρά επιστημονική άποψη, αυτές οι βιταμίνες θα πρέπει ειλικρινά να ονομάζονται «δηλητηριώδη χάπια», αλλά οι γονείς ενθαρρύνονται να τις δίνουν στα παιδιά τους κάθε μέρα ως μέρος ενός σύγχρονου τελετουργικού για την υγεία που προκαλεί πραγματικά μεγάλη βλάβη διάρκειας. Στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας, έχουμε επιβεβαιώσει ίχνη του αλουμινίου στον ατμοσφαιρικό αέρα, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όλα τα γεωργικά εδάφη πλημμυρίζουν με αλουμίνιο το οποίο κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό.

Η Αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους

 Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά
Το αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι τα επίπεδα αλουμινίου αυξάνονται σχεδόν σε όλα τα εδάφη που καλλιεργούνται καλλιέργειες από τις οποίες προέρχεται καθημερινή τροφή. Ενώ το αλουμίνιο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από τον μόλυβδο, κάδμιο και υδράργυρο, η επαναλαμβανόμενη συσσώρευση αλουμινίου πιστεύεται να συνδέεται με εκφυλιστικές διαταραχές του εγκεφάλου σε όλον τον πληθυσμό.
Ἀλουμίνιο. Ὁ κρυμμένος φονιάς!
Όπως οι αναγνώστες του Natural News γνωρίζουν ήδη, το ΓΤ καλαμπόκι είναι κατασκευασμένο για να αναπτύσει μια θανατηφόρα τοξίνη μέσα σε κάθε κόκκο του αραβοσίτου. Αυτή η θανατηφόρα τοξίνη στη συνέχεια καταναλώνεται από όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εν αγνοία τους τρώνε τις γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές μέσω των δημητριακών πρωινού, tortillas καλαμπόκι, τσιπς σνακ, κλπ.
Bt-τοξίνη που βρίσκεται στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα
Αυτή η μαζική δηλητηρίαση του πληθυσμού είναι σαφώς συνειδητή, καθώς μπαίνει σκοπίμως στις καλλιέργειες που καλλιεργούνται για τον αποκλειστικό σκοπό της κατανάλωσης του ανθρώπου και των ζώων.
Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα, αυτή η μαζική δηλητηρίαση δεν είναι τυχαία, αν και η τεχνολογία προωθείται υπό την δικαιολογία ότι θα «θρέψουν τον κόσμο.” Πράγματι, θα τρέφουν τον κόσμο …δηλητήριο . Τοξικὸν γονίδιον στὶς γενετικὰ τροποποιημένες καλλιέργειες.
Τα τρόφιμα έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας
Όπως μπορείτε να δείτε από αυτά τα παραδείγματα, τα τρόφιμα έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας. Είναι ο νέος φορέας για παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας – έναν πόλεμο που γίνεται αθόρυβα και διεξάγεται αυτή τη στιγμή με τα όπλα που θα βρειτε κατά πάσα πιθανότητα στο δικό σας ντουλάπι.
Στον Πρώτο Παγκόσμιος Πόλεμος πολέμησαν κατά κύριο λόγο στα χαρακώματα, με τους στρατιώτες ρίχνοντας κομμάτια μολύβδου ο ένας στον άλλο και τη χρήση χημικών όπλων όπως το αέριο της μουστάρδας.
Στον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου πολέμησαν με την πρόθεση, γενοκτονίας χρησιμοποιώντας πιο προηγμένα κινητικα όπλα και χημικά όπλα που κατασκευάζονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο Codex allimentarius, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο
Με τον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου και τη ναζιστική εποχή ήρθε και η IG Farben, ο όμιλος χημικο-φαρμακευτικών, η οποία αργότερα χωρίζεται σε τρεις εταιρείες, μία εκ των οποίων είναι η πλέον γνωστή ως η Bayer, η ίδια εταιρεία που κάνει την ασπιρίνη των παιδιών και διάφορες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη την τροφική αλυσίδα.
 http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/02/ta-nea-opla-einai-oi-trofes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου