ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Εταιρεία κάνει πόσιμο το θαλασσινό νερό μέσω του ήλιου !!H πρόσβαση σε μια αξιόπιστη, καθαρή πηγή νερού είναι μια καθημερινή πρόκληση για μεγάλο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, περίπου 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν σε περιοχές όπου το νερό σπανίζει.Ακόμα, όμως και για εκείνους οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε νερό, αυτό είναι συχνά επικίνδυνο, μολυσμένο και ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση: ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι 1.800 εκατομμύρια άνθρωποι πίνουν μολυσμένο νερό με λύματα.Μία εταιρεία θέλει να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, δημιουργώντας πόσιμο νερό από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό, όπως αναφέρει το CNBC.Το Desolenator, είναι ένα μηχάνημα το οποίο μπορεί να μετατρέψει την ηλιακή ενέργεια σε νερό πόσιμο. Ο CEO του Desolenator είπε σχετικά: «Το 97% του νερού στον πλανήτη είναι θαλασσινό και το σχέδιό μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτό το νερό λύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια κρίση στο θέμα του νερού».

Οι ηλιακοί αποστακτήρες νερού δεν αποτελούν νέα τεχνολογία αλλά ο τρόπος που το Desolenator δουλεύει, είναι διαφορετικός. Το Desolenator είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να παράγει μέχρι και 14 λίτρα νερό την ημέρα.
Επίσης, μπορεί να λειτουργεί χωρίς να χαλάσει για 20 χρόνια και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται ανταλλακτικά ή οτιδήποτε άλλο.Πώς λειτουργεί

Το Desolenator χρησιμοποιεί την επιφάνεια του ηλιακού πάνελ για να βράσει νερό. Το νερό βράζει περίπου στους 100 βαθμούς. Έπειτα, οι υδρατμοί περνάνε μέσα από ένα μηχάνημα ανταλλαγής θερμότητας προκειμένου να ζεστάνουν το αλατισμένο νερό. Τέλος, υπάρχουν δύο έξοδοι. Από τη μία βγαίνει καθαρό, πόσιμο νερό και από την άλλη βγαίνει αλάτι.Η εταιρία που έχει φτιάξει το Desolenator έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια προκειμένου να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα στην αγορά με σκοπό να έχουν πόσιμο νερό όλοι εκείνοι που όχι μόνο δεν έχουν αλλά και δυσκολεύονται πολύ να το βρουν, όπως συμβαίνει στην Ινδία και την Αφρική.
Το κόστος της εγκατάστασης ενός Desolenator σε ένα σπίτι θα είναι λιγότερο από 774 δολάρια, σύμφωνα με τον William Janssen, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Desolenator.

http://www.newmoney.gr

1 σχόλιο:

  1. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Get professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

    Follow our trades NOW & gain up to 270% a day.

    ΑπάντησηΔιαγραφή