ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

http://coltisorderai.blogspot.com

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

SOS....ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛ ΝΙΝΙΟ ''ΓΚΟΤΖΙΛΑ''ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!


Καταφθάνει το πρώτο κύμα του Ελ Νίνιο στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα μετά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.
Εδώ στο Greek-Weather.Org ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που αναφερθήκαμε με αναλυτικά μας άρθρα στο φαινόμενα Ελ Νίνιο το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές περιοχές της βόρειας και νότιας Αμερικής, ενώ έχει φέρει ξηρασία στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.
Ωστόσο τώρα οι ρόλοι θα αντιστραφούν και το νότιο ημισφαίριο θα περάσει περίοδο ξηρασίας τον επόμενο περίπου μήνα, ενώ το βόρειο ημισφαίριο, η βόρεια Αμερική, ο Καναδάς, η Ευρώπη, η Ρωσία, τα Βαλκάνια αλλά και η Ελλάδα, θα δεχτούν την μανία του φαινομένου Ελ Νίνιο, με ακραία καιρικά φαινόμενα, ψύχος, χιονοπτώσεις και ενδεχόμενες πολλαπλές καταστροφές και πλημμύρες.
Το Ελ Νίνιο σύμφωνα με αποκλειστικά δικά μας προγνωστικά στοιχεία εδώ στο Greek-Weather.Org, θα κορυφωθεί στην Ευρώπη και τη χώρα μας, από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τα τέλη περίπου του Δεκέμβρη, δίνοντας σφοδρές καταιγίδες με κεραυνούς και πιθανούς ανεμοστρόβιλους και υδροστρόβιλους στη δυτική, κεντρική, νότια και ανατολική Ελλάδα και ψύχος, με χιόνια στις πιο πολλές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Greek-Weather.Org για να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό κάθε νέα πληροφορία και πρόγνωση που θα έχουμε για το φαινόμενο Ελ Νίνιο το οποίο επαναλαμβάνουμε θα εισχωρήσει στη χώρα μας από τις 22-23 Νοεμβρίου και μετά.

1 σχόλιο:

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

    ΑπάντησηΔιαγραφή