Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

SOS....Αποδεδειγμένα Αποτελεσματικά Πρωτόκολλα Αποτοξίνωσης..... Αποτοξινωθείτε ή αποβιώστε: Φυσικές θεραπείες ακτινοπροστασίας για αντιμετώπιση των ραδιενεργών καταλοίπων...

Οι θεραπείες που περιγράφονται εδώ είναι ευρέως διαθέσιμες ως συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να χορηγηθούν χωρίς αγωγή γιατρού στις περισσότερες χώρες. 
ΠράσιναΤρόφιμακαιάλλαΘαλασσινά 
Στο Τσερνομπίλ, 5 γραμμάρια σπιρουλίνας για 45 μέρες χρησιμοποιήθηκαν επιτυχώς ενάντια στην δηλητηρίαση από την ακτινοβολία. Η άλγη τηςχλορέλας έχει δείξει επίσης ραδιοπροστατευτική δράση. Μια μελέτη έδειξε πως η σπιρουλίνα μείωσε τα επίπεδα ραδιενέργειας στα ούρα κατά 50% μετά από μόνο 20 μέρες, κι έτσι το Ινστιτούτο Ακτινοπροστασίας στη Λευκορωσία δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής με σπιρουλίνα κάθε 20 μέρες για 100 παιδιά. Επιπλέον, η θεραπεία συνέβη κατά τη συνεχή παρουσία ακτινοβολίας καθώς και την παρουσία πηγών τροφίμων και νερού μολυσμένων από την ακτινοβολία. Συγκεκριμένα, η χορηγία σπιρουλίνας σε παιδιά με συσσώρευση υψηλών δόσεων ραδιοϊσοτόπων μείωσε το ραδιενεργό καίσιο. Δεν καταγράφηκε καμιά ανεπιθύμητη παρενέργεια. Αγοράστε σπιρουλίνα ή χλορέλα μόνο από πιστοποιημένες πηγές που δεν περιέχουν βαριά μέταλλα. Μελέτες στα θαλασσινά λαχανικά που περιέχουν αλγινικό νάτριο έδειξαν ότι μπορεί να δεσμευτεί επιλεκτικά με το ραδιενεργό Στρόντιο και να το αποβάλει από το σώμα. Το αλγινικό νάτριο βρίσκεται σε πολλά ήδη φυκιών, ιδιαίτερα τη φαιοφύκη. Το αλγινικό νάτριο δένεται στενά με το Στρόντιο, το Ασβέστιο, το Βάριο, το Κάδμιο και το Ράδιο. Πολλά φύκια είναι μολυσμένα με μόλυβδο ή αρσενικό, οπόταν τα φύκια που θέλετε να καταναλώσετε είναι αυτά που συγκομίζονται από πολύ βαθειά στους ωκεανούς ή αυτά που έχουν εξεταστεί και δεν περιέχουν τοξικότητα από μέταλλα (όπως η φαιοφύκη από τις δυτικές ακτές της Νοτίου Αφρικής). Το μαύρο και πράσινο τσάι έδειξαν να έχουν ραδιοπροστατευτικά αποτελέσματα όταν τα πάρουμε πριν ή μετά την έκθεση στην ακτινοβολία. Αυτή η επενέργεια ενάντια στην ακτινοβολία παρατηρήθηκε σε πολλές Ιαπωνικές μελέτες, και μελέτες από την Κίνα δείχνουν επίσης πως τα συστατικά του τσαγιού είναι ραδιενεργοί ανταγωνιστές. Οι κατεχίνες του τσαγιού έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορούν να φέρουν προστασία έναντι της ραδιενέργειας όταν λειφθούν πριν και μετά την έκθεση σε ακτινοβολία. Η φαιοφύκη έχει επίσης οργανικό ιώδιο το οποίο διαποτίζει τον θυρεοειδή έτσι που να αποτρέπει την απορρόφηση του ραδιενεργού ιωδίου. Μπορείτε να την πάρετε σε ένα ή δύο κουταλάκια γλυκού, ή 5 με 10 δισκία. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου