Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: 19 τρόποι δολοφονίας μας με… καρκίνο!

19 τρόποι δολοφονίας μας με καρκίνο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: 19 τρόποι δολοφονίας μας με... καρκίνο!Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με ταΚέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου. Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου. Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων.» ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;
Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.
Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.

Read more: http://www.proionta-tis-fisis.info/apokalipsi-sok-19-tropi-dolofonias-mas-me-karkino.html#ixzz2fiKMKaGx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου