Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέες αποκαλύψεις για την απάτη της κλιματικής αλλαγής

Picture  Νέες αποκαλύψεις επιστημόνων για την απάτη της Κλιματικής Αλλαγής του ΟΗΕ μέσω του IPCC - Παραδέχονται δημόσια τη «λογική» της «χειραγώγησης της πληροφορίας» και τις «υπερβολές» για την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας για «την ενίσχυση της παγκόσμιας ευημερίας» - Με λίγα λόγια, δηλώνουν ότι λένε ψέματα για το... καλό μας, όχι φυσικά για την επιβολή της Ατζέντας 21.
Ένα νέο έγγραφο που δημοσιεύεται στο American Journal of Agricultural Economics, με τίτλο «χειραγώγηση της πληροφορίας και συμφωνίες για το κλίμα», προσφέρει ανοιχτά μια «λογική» για τους παγκόσμιους υποστηρικτές του πλανήτη να συμμετέχουν σε  ασυμμετρική πληροφόρηση, προκειμένου να προωθήσουν τον σκοπό τους.
Το άρθρο τους φαίνεται να υποστηρίζει ή να παρέχει ένα μοντέλο για το πως το ψεύδεσθαι ή η «χειραγώγηση πληροφοριών» είναι σε θέση να προωθήσουν την αιτία της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη και «την ενίσχυση της παγκόσμιας ευημερίας».  Οι συγγραφείς χρησιμοποιούν ένα μαθηματικό τύπο για να μελετήσουν τακτικές πληροφορίες.
Οι συγγραφείς, επίκουροι Καθηγητές Οικονομικών, Fuhai Χονγκ και Xiaojian Zhao, τονίζουν πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι περιβαλλοντικές ομάδες  «υπερβάλλουν» σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και στη συνέχεια την έρευνα τους ώστε να «προτείνουν ένα σκεπτικό για αυτή την τάση» για... το 'καλό' του σκοπού τους.
Το έγγραφο δημοσιεύθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2014.
"Υπάρχει η τάση σε μερικά Μ.Μ.Ε και μερικούς περιβαλλοντικούς οργανισμούς να τονίζουν, ακόμα και να υπερβάλλουν τις ζημιές από την κλιματική αλλαγή. Το άρθρο αυτό δικαιολογεί αυτή την τάση χρησιμοποιώντας μία διαφορετική "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία" με ασυμμετρική πληροφόρηση.   Θεωρούμε ότι η χειραγώγηση της πληροφόρησης έχει καθοριστική αξία, αφού εκ των υστέρων θα έχει ωθήσει περισσότερες χώρες να συμμετάσχουν σε αυτή την "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία", που τελικά θα ενισχύσει την παγκόσμια ευημερία.  Αλλά από την εκ των προτέρων θεώρηση, ο αντίκτυπος αυτής της χειραγώγησης της πληροφόρησης στην συμμετοχή στην "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία" και στην επίτευξη της ευημερίας είναι αμφίβολη".
Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο μας Πως οι Ρόκφελερς 'εξαγοράζουν' την κλιματική αλλαγή | Ατζέντα 21 στο οποίο εξηγούμε πως το ίδρυμα Ρόκφελερ εξαγοράζει ΜΜΕ, οργανισμούς, ΜΚΟ και φυσικά πολιτικούς για να προωθήσει την κλιματική αλλαγή.
Picture
Η αντίδραση στο άρθρο ήταν άμεση.

 Ο Craig Rucker της Επιτροπής για ένα Εποικοδομητικό Αύριο CFACT σημειώνει στις 4 Απριλίου στο blog του:

«Αυτό που σοκάρει είναι ότι οι δύο καθηγητές, όχι μόνο παραδέχονται με ειλικρίνεια, αλλά το δημοσιεύουν γραπτώς σε περιοδικό πως διαλαλούν τις ευεργετικές επιδράσεις του ψεύδεσθαι  για την ώθηση των εθνών σε μία συνθήκη του ΟΗΕ για το κλίμα, τον επόμενο χρόνο στο Παρίσι»!

Οι συγγραφείς Fuhai Hong και Xiaojian Zhao απαντώντας στο σάλο που έχει προκληθεί, έστειλαν ένα μήνυμα προς τα ΜΜΕ  όπου αναφέρουν εν μέρει: «Δυστυχώς, οι γραπτές μας απόψεις έχουν παρερμηνευτεί και μεγαλοποιηθεί από μερικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.  Εδώ, μπορείτε να δείτε την απάντησή μας στο blog του Jayson Lusk Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα βοηθήσει να διευκρινιστούν οι απόψεις μας. Εμείς ποτέ δεν υποστηρίζουμε ψέματα για την αλλαγή του κλίματος» (Στη διευκρίνιση τους τονίζουν την αναγκαιότητα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση των κλιματικών θεμάτων).
Η αείμνηστος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ,  Stephen Schneider έγραψε το 1989: «Έτσι πρέπει να προσφέρουν έως και τρομακτικό σενάρια, να κάνουν απλοποιημένες, δραματικές καταστάσεις και να κάνουν ελάχιστες αναφορές στις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχουμε. Αυτός ο δεσμός "διπλής ηθικής" που βρισκόμαστε συχνά δεν μπορεί να επιλυθεί με οποιοδήποτε τύπο. Κάθε ένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η σωστή ισορροπία είναι ανάμεσα στο να είναι αποτελεσματική και να είναι ειλικρινής. Ελπίζω αυτό να σημαίνει και τα δύο». "Discovery Magazine (Οκτώβριος, 1989, σελ.. 45-48).

Ο πρώην επιστήμονας της NASA, James Hansen, υποστήριξε το 2003 σε άρθρο του στο Natural Science ότι τα ακραία σενάρια για την υπερθέρμανση του πλανήτη «Μπορεί να είναι κατάλληλα κάποια στιγμή» για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού στο ζήτημα.

Ο πρώην καθηγητής του Harvard University Physicist Dr. Lubos Motl, έμεινε 'άφωνος΄από το έγγραφο των δυο καθηγητών. 

«Το έγγραφο περιγράφει ένα απλό μαθηματικό μοντέλο της "θεωρίας των παιγνίων" που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αν θέλετε πολλές χώρες να ενωθούν στις συνθήκες της κλιματικής υστερίας, τα ψέματα και η χειραγώγηση των πληροφοριών είναι μια σπουδαία ιδέα. Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι "Ο Αλ Γκορ, η IPCC, και τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης" λουστράρουν τις εκθέσεις τους για να τονίσουν τις ζημιές της κλιματικής αλλαγής» και ρωτούν το γιατί. Η συγκλονιστική η απάντησή τους είναι ότι αυτή η  "χειραγώγηση της πληροφόρησης έχει μεγάλη ενορχηστρική αξία". Ναι, λένε ψέματα, οι Hong και Zhao, και το γράφουν και.. είναι υπέροχο που το κάνουν! Πιο συγκεκριμένα, λένε ότι τα ψέματα θα μπορούν να είναι αποτελεσματικά μετρήσιμα, μόνο όταν ένας επαρκής αριθμός των χωρών έχει ήδη ενταχθεί στις συνθήκες της κλιματικής υστερίας. [...]  Όσον αφορά την δική μου ανάγνωση των εκθέσεων της IPCC ήταν αρκετά λεπτομερής, οι συντάκτες των εκθέσεων της IPCC και ο Αλ Γκορ δεν έχουν συμπεριλάβει στις εκθέσεις τα βιβλία ή τις ταινίες με τους σωρούς ψεμάτων και σκουπιδιών. Οι Hong και Zhao και τελικώς τα κατάφεραν».

Το άρθρο αυτό αφιερώνεται στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και ειδικά στα πράσινα του 'οικολογικού Σκάι', στις περιβαλλοντικές ΜΚΟ -με ιδιαίτερη έμφαση τις Greenpeace και WWF- και με πολύ αγάπη στους παραπλανημένους (θύτες και θύματα) ακτιβιστές ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς, που υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί γίνονται για λόγους 'μυστικού' προγράμματος Γεωμηχανικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η οποιαδήποτε κλιματική ανωμαλία που βλέπουμε τελευταία, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι απλά αποτέλεσμα ΣΚΟΠΙΜΗΣ χειραγώγησης του καιρού, που στη συνέχεια ΣΚΟΠΙΜΑ προβάλλεται και μεγαλοποιείται από τα ΜΜΕ για μια τελική χειραγώγηση, αυτή της γνώμης του κοινού. Με τις υγείες σας!

© AllNewz   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου