Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ !!!

Καφές και τσάι «αντίδοτο» στο αυχενικό
Αν η δουλειά σας προκαλεί πόνους στον αυχένα και στους ώμους, ίσως πρέπει να πίνετε έναν καφέ ή έστω ένα φλιτζάνι τσάι πριν την αρχίσετε, αναφέρουν επιστήμονες από τη Νορβηγία.
Τρώμε λιγότερο με απαλή μουσική και ημίφως
Ο απαλός φωτισμός και η αργή, τζαζ μουσική στα fast foodμπορεί να ελαττώσει την πρόσληψη θερμίδων και να αυξήσει την ικανοποίηση από το φαγητό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει πόσο θα πιούμε
Το σχήμα του ποτηριού πιθανώς είναι το τελευταίο που σκέφτεστε όταν πίνετε ένα ποτό. Ωστόσο, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ανακάλυψαν πως επηρεάζει την ταχύτητα με την οποία θα καταναλώσουμε το ποτό μας.
Κι αν είναι light και αυτό παχαίνει
Η μάχη κατά των λιπαρών τροφίμων τα τελευταία χρόνια έχει απογειώσει τα λάιτ προϊόντα. Οι επιστήμονες όμως υποστηρίζουν ότι η δίαιτα για καλή υγεία αλλά και για τη διατήρηση καλλίγραμμου σώματος είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη υπόθεση, αφού ακόμη και τα λάιτ μάς παχαίνουν…
Τι πρέπει να ξέρουμε για το νερό
Το νερό, τόσο υποτιμημένο στη σύγχρονη διατροφή, συμμετέχει καθοριστικά σε όλους τους μηχανισμούς του οργανισμού μας. Η επιμελήτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας δρ Αναστασία Μπαρμπούνη επισημαίνει μύθους και αλήθειες για το πολύτιμο αυτό στοιχείο της διατροφής μας.
Ο πολύς σίδηρος είναι επικίνδυνος
Το να έχει κανείς υπερβολικά αυξημένα επίπεδα σιδήρου στο αίμα (υπερφόρτιση σιδήρου) μπορεί να βλάψει τα εσωτερικά όργανα και να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη, εμφράγματος και καρκίνου, κυρίως στους ηλικιωμένους.
Ο καφές προστατεύει από τον καρκίνο στο έντερο
Η καθημερινή κατανάλωση αρκετών φλιτζανιών καφέ μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εκδηλώσεως καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη μελέτη.
Μας παχαίνουν τα... ψητά φαγητά!
Θεωρούνται ως μία υγιεινή εναλλακτική λύση στο τηγάνισμα. Μία νέα μελέτη, όμως, αποκαλύπτει ότι τα ψητά φαγητά μπορεί στην πραγματικότητα να μας οδηγούν στην παχυσαρκία και τον διαβήτη - και οι ερευνητές που την πραγματοποίησαν συνιστούν να τρώμε το φαγητό μας βραστό, ποσέ ή στον ατμό.
Δοκιμάζουν το μπρόκολο ως φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού
Επιστήμονες στις ΗΠΑ και στον Καναδά άρχισαν να δοκιμάζουν ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, αφού προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι μία ουσία που απελευθερώνεται έπειτα από την κατανάλωση του μπορεί να αναχαιτίσει τα καρκινικά κύτταρα.
Τα καρύδια «ζωντανεύουν» το σπέρμα
Η κατανάλωση λίγων καρυδιών την ημέρα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος στους νεαρούς άντρες και ίσως να το καταστήσει πιο γόνιμο, αναφέρει η επιθεώρηση «Βιολογία της Αναπαραγωγής» (BOR).
Το «μενού»των διακοπών
Γεμάτη διατροφικές παγίδες είναι η περίοδος των διακοπών, με αποτέλεσμα να στενάζει η... ζυγαριά στην επιστροφή μας. Έλληνες ειδικοί έχουν μερικές πρακτικές συμβουλές για να απολαύσουμε τις διακοπές χωρίς να επιβαρύνουμε τη σιλουέτα και την υγεία μας.
Η σοκολάτα ρίχνει την πίεση
Μία νέα συνδυαστική ανάλυση 20 κλινικών μελετών αποκαλύπτει ότι η σοκολάτα, η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων, μπορεί να ελαττώσει την αρτηριακή πίεση - αρκεί να είναι μαύρη, να καταναλώνεται με μέτρο και να μην περιμένει κανείς θαύματα...
Τι περιέχουν τα παγωτά
Φυτικά λίπη, χρώματα και αρώματα, γάλα σε σκόνη, γαλακτοματοποιητές, συντηρητικά: η αγαπημένη λιχουδιά του καλοκαιριού δεν είναι πάντοτε και τόσο... γαλακτερή όσο νομίζουμε - αλλά υπάρχουν τρόποι για να ξέρουμε τι τρώμε.
Ισχυρό αντηλιακό οι... φράουλες
Τα αντηλιακά του μέλλοντος μπορεί να έχουν μυρωδιά... φράουλας, καθώς μια νέα έρευνα στο εργαστήριο αποκαλύπτει ότι το φρούτο διαθέτει ισχυρές αντηλιακές ιδιότητες και προστατεύει τα δερματικά κύτταρα από την UVA.
Πως επηρεάζει το αλκοόλ τις γυναίκες
Το πολύ αλκοόλ βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς συσχετίζεται με προβλήματα που κυμαίνονται από τον καρκίνο έως την υπέρταση και την ηπατοπάθεια. Πως επηρεάζει όμως το αλκοόλ τις γυναίκες; Και πόσο μπορούν να πιουν με ασφάλεια;
Τα μήλα «ρίχνουν» τη χοληστερίνη
Δύο μήλα την ημέρα μπορεί να προστατεύσουν τις γυναίκες από την καρδιοπάθεια ελαττώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης - ιδίως της «κακής» (LDL) και της ολικής - στο αίμα τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Παγωμένα, αλάτι, καύσεις: οι διατροφικοί μύθοι του καλοκαιριού
Το καλοκαίρι αυξάνονται οι καύσεις, όταν διψάμε τα παγωμένα ροφήματα είναι ό,τι πρέπει και ασφαλώς το φαγητό χρειάζεται περισσότερο αλάτι για να μην αφυδατωθούμε. Σωστά; Όχι απαραιτήτως…
Πόσο προστατεύουν φρούτα-λαχανικά από καρδιοπάθεια και καρκίνο
Με λιγοστές θερμίδες ανά μερίδα, με ατέλειωτα θρεπτικά συστατικά και πολλαπλά οφέλη για την υγεία, φρούτα και λαχανικά πρέπει να κατέχουν περίοπτη θέση στο τραπέζι μας. Μελέτες δείχνουν ότι μπορούν να μειώσουν κατά 15% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και κατά 10% τον κίνδυνο καρκίνου.
Τα αναψυκτικά με ζάχαρη αλλάζουν τον μεταβολισμό
Τα αναψυκτικά με ζάχαρη μπορεί να είναι πιο επιβλαβή απ’ όσο νόμιζαν έως τώρα οι ειδικοί. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η καθημερινή κατανάλωσή τους για μόλις ένα μήνα προκαλεί επίμονες αλλαγές στον μεταβολισμό.
Ψάρια, ξηροί καρποί προστατεύουν από τον παγκρεατικό καρκίνο
Η ακολούθηση μιας διατροφής πλούσιας σε ψάρια, καρύδια, λαχανικά και φρούτα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου στο πάγκρεας κατά τα δύο τρίτα σχεδόν, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Λιγότερο αλάτι, λιγότεροι καρκίνοι στο στομάχι
Ο περιορισμός του άλατος σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα, όπως το μπέικον, το ψωμί και τα δημητριακά για πρωινό, μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου στο στομάχι, αναφέρει το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας του Καρκίνου (WRCF). 
 
Ο χυμός μούρων αποτρέπει τις ουρολοιμώξεις
Ο χυμός των μούρων που πολλοί πίνουν για να προστατεύονται από τις ουρολοιμώξεις, όντως είναι αποτελεσματικός, αναφέρουν ειδικοί από την Ταϊβάν. Ωστόσο, απαιτούνται τρία ποτήρια την ημέρα και επί μήνες ή χρόνια.
Οι Ικαριώτες παραδίδουν μαθήματα μακροζωίας
Το περπάτημα, η υγιεινή διατροφή, η κοινωνικότητα, η μεσημεριανή σιέστα αλλά και η αισιόδοξη διάθεση αποτελούν κάποια από τα βασικά συστατικά που χαρίζουν στους Ικαριώτες έξτρα χρόνια ζωής.
Λίγα λίπη αλλά «καλά», για υγιή καρδιά
Εάν αποφεύγετε τα λίπη για να προστατεύσετε την καρδιά σας, διαβάστε με προσοχή την είδηση που ακολουθεί. Μια νέα μελέτη έδειξε πως η λίγων λιπαρών διατροφή δεν προστατεύει από την καρδιοπάθεια, παρά μόνον όταν φροντίζει κανείς να τρώει «καλά» λίπη.
Ο καφές χαρίζει χρόνια στη ζωή
Ο καφές μπορεί να παρατείνει κάπως τη ζωή και όσο περισσότερο πίνει κανείς - έως έναν βαθμό τουλάχιστον - τόσο περισσότερο ζει, σύμφωνα με τη νεότερη και μεγαλύτερη έως σήμερα μελέτη για το θέμα.
Το ελαιόλαδο τριπλασιάζει την επιτυχία της εξωσωματικής
Οι γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, καλό είναι να βάλουν στη ζωή τους τρόφιμα όπως το ελαιόλαδο και το αβοκάντο, συνιστούν αμερικανοί ερευνητές.
Λιγότερο φαγητό, περισσότερες δεκαετίες ζωής
Η κατανάλωση 40% λιγότερων θερμίδων μπορεί να παρατείνει τη ζωή κατά δύο δεκαετίες, υποστηρίζουν βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι προσπαθούν να επινοήσουν μία αγωγή που θα καταπολεμά την «ασθένεια» του γήρατος.
Έφτιαξαν θρεπτικές, υγιεινές πίτσες εμπορίου
Ένας διατροφολόγος από τη Σκωτία και ένας επιχειρηματίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν τις πρώτες – όπως ισχυρίζονται – θρεπτικά ισορροπημένες πίτσες του εμπορίου.
Πάρτι... μικροβίων στο ψυγείο μας
Λευκό και παγωμένο, το ψυγείο της κουζίνας μοιάζει με ασφαλή παράδεισο για τα τρόφιμα. Αν, όμως, δεν προσέχουμε τι και πως το βάζουμε μέσα, μετατρέπεται σε παράδεισο για πολλά είδη βακτηρίων, τα οποία εύκολα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας σκέτη κόλαση…
Το σπανάκι προστατεύει από τον καρκίνο του εντέρου
Το σπανάκι δεν αποτελεί μόνο μία πολύ καλή πηγή σιδήρου, αλλά μπορεί να μας προστατεύει και από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές.
«Χάνουμε» θρεπτικά συστατικά με τις λάιτ σος στις σαλάτες
Οι λάιτ σος για τις σαλάτες μπορεί να ωφελούν τη σιλουέτα μας, αλλά ενδέχεται να μας στερούν κάποια από τα θρεπτικά συστατικά των λαχανικών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Διατροφή: Το πρωινό στο μικροσκόπιο
Οι επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν τη σχέση του καλού πρωινού με το φυσιολογικό βάρος, την πρόληψη του διαβήτη, την αντιμετώπιση του στρες και τις καλές νοητικές λειτουργίες διαδέχονται η μια την άλλη. Παρ' όλα αυτά, όμως, οι Έλληνες το παραλείπουν συχνά
Η ντομάτα έχει περισσότερα γονίδια από τον άνθρωπο
Περίπου 10.000 γονίδια περισσότερα από τον άνθρωπο έχει η ντομάτα, της οποίας το γονιδίωμα αποκωδικοποιήθηκε έπειτα από εννέα χρόνια επιστημονικής έρευνας που διεξήχθη παράλληλα σε 14 χώρες.
Πόσο ελαιόλαδο χρειαζόμαστε για γερή καρδιά
Είναι καλά γνωστό ότι το ελαιόλαδο είναι απαραίτητο για υγιή καρδιά. Πόσο πρέπει να τρώμε, όμως; Την απάντηση βρήκαν ισπανοί επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στοιχεία από περίπου 41.000 ενήλικες.
Πως να μειώσετε τα καρκινογόνα στο ψήσιμο στα κάρβουνα
Ορισμένες απλές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ψήνουμε στα κάρβουνα (όπως το μαρινάρισμα και το να μην «καρβουνιάζουμε» το φαγητό), μπορεί να μας προστατεύσουν από τον καρκίνο, αναφέρουν αμερικανοί ειδικοί.
Μύθοι και αλήθειες για τα παγωτά
Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται, αλλά πολλά λέγονται για την θρεπτική αξία του και τις επιδράσεις του στην υγεία. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Η διατροφή-αντίδοτο στον καύσωνα
Όταν η άσφαλτος λιώνει κάτω από τον καυτό ήλιο, οι αντοχές του οργανισμού δοκιμάζονται. Ευτυχώς, η σωστή διατροφή μπορεί να τον βοηθήσει να αντέξει. Ο διαιτολόγος Χάρης Δημοσθενόπουλος εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε.
Οι νυσταγμένοι... πίτσες ονειρεύονται
Η έλλειψη ύπνου μειώνει τις αντιστάσεις μας στους γευστικούς πειρασμούς και μάλιστα μας κάνει να αποκομίζουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν υποκύπτουμε σε αυτούς, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.
«Στοπ» στο Αλτσχάιμερ με τρεις καφέδες την ημέρα
Η κατανάλωση τριών φλιτζανιών καφέ την ημέρα μπορεί να μας προστατεύσει από την άνοια, η συνηθέστερη αιτία της οποίας είναι η νόσος Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Το κόκκινο κρασί κάνει καλό στο πεπτικό
Μελέτες σε ανθρώπους και πειραματόζωα δείχνουν ότι το κόκκινο κρασί δεν ωφελεί μόνο την καρδιά, αλλά κάνει καλό και στην χλωρίδα των εντέρων, βελτιώνοντας την υγεία τους. 
 
Γιατί πρέπει να πίνουν τα παιδιά νερό με το φαγητό
Αν θέλετε να τρώνε τα παιδιά σας λαχανικά, φροντίστε να τους δίνετε νερό μαζί με το φαγητό. Αυτό συνιστούν αμερικανοί επιστήμονες, που υποστηρίζουν ότι η συσχέτιση έχει να κάνει με τους νοερούς συνδυασμούς που κάνουμε στις γεύσεις.
Μυστικά διατροφής για καλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές
Η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να αποδώσουν καλύτερα στις εξετάσεις τους και να θέσουν υπό έλεγχο το στρες. Το κλειδί - σύμφωνα με τους ειδικούς - είναι να τρώνε πολλές φορές την ημέρα από λίγο, αποφεύγοντας τα «βαριά» και δύσπεπτα πιάτα.
Κίνδυνος θρόμβωσης από το φαγητό στο γραφείο
Το φαγητό στο γραφείο μπορεί να διπλασιάζει τις πιθανότητες αναπτύξεως επικίνδυνων θρόμβων αίματος στα πόδια, προειδοποιούν επιστήμονες από τη Νέα Ζηλανδία.
Η γεύση αλλάζει με τη θερμοκρασία των τροφίμων
Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν το αναψυκτικό τους κρύο και τον καφέ τους ζεστό – ίσως διότι η θερμοκρασία τους μπορεί να αλλάξει και την γεύση τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Πιο σέξι (και γόνιμοι) όσοι τρώνε γιαούρτια
Το γιαούρτι είναι γνωστό ότι κάνει καλό στο στομάχι. Τώρα, επιστήμονες λένε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση, να αυξήσει την ελκυστικότητα προς το αντίθετο φύλο και να βελτιώσει τη γονιμότητα.
Η γυμναστική αλλάζει την όρεξη
Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η γυμναστική αλλάζει την επιθυμία μας για φαγητό μεταβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν ορισμένα τμήματα του εγκεφάλου στη θέα της τροφής - γι' αυτό και άλλοι θέλουν να τρώνε περισσότερο όταν γυμνάζονται και άλλοι λιγότερο.
Πόσο μολύνεται το φαγητό όταν πέφτει στο πάτωμα
Σας έχει συμβεί (έστω και όταν ήσασταν παιδιά) να σας πέσει το μπισκότο στο πάτωμα και να σκύψετε αμέσως να το πάρετε για να το φάτε; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι - και η τακτική αυτή δεν είναι πάντοτε τόσο επικίνδυνη όσο φαίνεται, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.
Σούπερ-αφροδισιακό το ρόδι
Αν αναζητάτε ένα φυσικό αφροδισιακό, ξεχάστε τα μύδια και πιάστε τα ρόδια! Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι άντρες και γυναίκες που έπιναν καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ροδιού, παρουσίασαν μέσα σε δύο εβδομάδες κατακόρυφη αύξηση στα επίπεδα της «ορμόνης του σεξ».
Το σκόρδο καταπολεμά επικίνδυνο μικρόβιο των κρεάτων
Αν θέλετε να προστατευθείτε από τις τροφικές δηλητηριάσεις, φροντίστε να προσθέτετε λίγο σκόρδο στο φαγητό σας, διότι περιέχει μία ουσία 100 φορές πιο ισχυρή εναντίον ενός επικίνδυνου μικροβίου απ’ ό,τι δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά.
Οι αιωνόβιοι τρέφονται... μεσογειακά
Η μεσογειακή διατροφή φαίνεται πως όντως αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» της μακροζωίας, σύμφωνα με μία νέα μελέτη που διεξήχθη σε 19 υπεραιωνόβιους εθελοντές.
Τα διατροφικά μυστικά της εγκυμοσύνης
Οι «λιγούρες» κατά την εγκυμοσύνη θεωρούνται από τους περισσότερους μια γλυκιά ατασθαλία. Οι επιστήμονες ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι τόσο επιεικείς, υπογραμμίζοντας ότι και η εγκυμοσύνη θέλει την δίαιτα της.
Ε.Φ.Ε.Τ.: Εντόπισαν λιστέρια σε λουκάνικα
Ο μικροοργανισμός Listeria monocytogenes (λιστέρια) ανιχνεύτηκε σε λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους πολίτες που τα έχουν ήδη προμηθευτεί να μην τα καταναλώσουν.
Πως να αποφύγετε την πασχαλινή δυσπεψία
«Φούσκωμα», καούρες, πόνος στην κοιλιά... Η δυσπεψία είναι πολύ συνηθισμένη τις μέρες του Πάσχα, καθώς έπειτα από μια - μικρή ή μεγάλη - περίοδο νηστείας πέφτουμε με τα... μούτρα στη μαγειρίτσα, τα αυγά και το αρνί.
Το πασχαλινό τραπέζι θέλει «ρέγουλα»
Η μετάβαση από τη νηστεία στην κανονική διατροφή έχει μερικούς κανόνες, ειδάλλως μπορεί να έχει και συνέπειες, όπως είναι η δραματική αύξηση, κατά τις μέρες του Πάσχα, της προσέλευσης στα εξωτερικά ιατρεία για καρδιαγγειακά και γαστρεντερολογικά προβλήματα
Τι να τρώμε ανά ηλικία για καλή υγεία
Η διατροφή παρέχει στον οργανισμό τα «καύσιμα» που χρειάζεται για να λειτουργεί ομαλά. Αν και η βάση της πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένα, φυσικά τρόφιμα, κάθε ηλικιακή ομάδα έχει τις δικές της, ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά.
Καφές και γυμναστική προστατεύουν απ' τον δερματικό καρκίνο
Η καφεΐνη και η γυμναστική μπορεί να δρουν συνεργικά για να αναχαιτίσουν τον καρκίνο του δέρματος, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες, που ανακάλυψαν ότι μειώνουν κατά 62% τον αριθμό των όγκων και τους συρρικνώνουν κατά 85%.
Σωτήρια τα ραπανάκια για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού
Ραπανάκια και κινέζικο λάχανο αναδεικνύονται σε πολύτιμους συμμάχους για τις γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, καθώς μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η συστηματική κατανάλωσή τους αυξάνει έως 62% τις πιθανότητές τους να νικήσουν τη νόσο!
Οι καυτερές πιπεριές κάνουν καλό στην καρδιά
Οι καυτερές πιπεριές ωφελούν την καρδιά και έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύσουν από την κύρια αιτία θανάτου στον κόσμο, την στεφανιαία νόσο, αναφέρουν επιστήμονες από το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.
Λύνοντας τον γρίφο των θερμίδων
Οι θερμίδες υπάρχουν παντού - και αντί να τις μετράμε, ίσως πρέπει να ελέγχουμε καθημερινά τις... τρύπες στη ζώνη του παντελονιού ή τη ζυγαριά μας, υποστηρίζουν δύο αμερικανίδες καθηγήτριες Διατροφής.
Προσοχή στο κόκκινο κρέας
Νέες μελέτες αποτελούν μια προειδοποίηση για όσους καταναλώνουν καθημερινά κρέας να το περιορίσουν γιατί – εάν δεν διαθέτουν προστατευτικά γονίδια – είναι επιρρεπείς σε καρκίνους ή θανατηφόρες καρδιοπάθειες. 
 http://ygeia.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου